Zobacz pojedynczy post
stary 29-10-2006, 22:23   #36
zoliax
Użytkownik Forum

zoliax's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Białystok

zoliax ma numer GG 6035236 Adres Jabbera do zoliax
Domyślny

Przejmowanie miast-czemu nie. Tylko nie podoba mi się te "10 minut". Oblężenia mogy się tygodniami ciągnąć, a twierdze nie były zdobywane. Praktycznie wszytko od pożywienia zależało. Więc te 10 minut to troche mało czasu. Może gdy potwory przebijają linię obrony(tj. dochodzą do pewnego punktu xxx metrów od centrum miasta/światyni/depozytu) i nie są pokonywane w określonym czasie-wtedy miasto jest przejęte.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez paior Pokaż post
Nowe swiaty powiedzmy jak to bylo na xerenie przez bardzo dlugi czas dragi hero cycopolis etc niebylo by dostepne bo orsh by all zabijal ??
Sądzę, że już szybciej wszytko wracałoby do normy po godzinie 9.00, niż CipSoft pozwolił sobie na ryzyko straty ludzi kupujących PAcca, ponieważ takie Edron zajęte będzie.

I też sądze, że te plagi szczurów to lekka przesada, może urozmaicenie to jest, ale bardziej denerwuje niż cieszy(przynajmniej high lvli-widziałem dziś jakiegoś, który miał ewidentnie dość plag ). Choć z drugiej strony te szczury wcale nie są takie niegroźne. Wystarczy tu się wkliknąć.
Plaga szczurów w Thais. 29.10.06. Nightblade[*][*]. Pewnie afkował, albo szczury tylko go dobiły.

@down
Miałem na mysli porównanie rzeczywistości do pomysłu z 10cio minutowym oblężeniem.
No ale ostatecznie amunicje i jedzonko(być może z pewnym limitem) możnaby w sklepach kupić.

Ostatnio edytowany przez zoliax - 30-10-2006 o 16:59.
zoliax jest offline   Odpowiedz z Cytatem