Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico
no a ten post poswięce vatarielowi , otóz Ty w sumie nieodegrales ZADNEJ ROLI , praktycznie NIGDY niebylo ciebie na polu bitwy ( albo zawsze na poczatklu uciekales) zal Ci bylo twojego dista i lvla , a kiedy byla bitwa na venore dragach ty siedziales w depo i czekales az twoji memberzy pogina , (wiem bo cie widzialem wtedy jak dedlem , wziolem nowe runki i pobieglem znowu  ) A gdy Gipo dogadalo sie z rizzlaa , to niemów ze odszedliscie dlatego " bo excail" PO PROSTU gdy dostales szanse wolnosci , od razu opusciles gildie zeby niemies juz problemów z kh i z innym ... wiec tez jestes SUPER LOYAL PALADIN ... wiec wiesz niemów ze sam jestes loyalnym bo róznie bywa ...
sorry za bledy , juz tak mam xD
|
Tak sie składa że przeżyłem ja, Aga i Poncek na tym battle w drag landzie a wycofałem sie dopiero po tym jak mi Excail napisał na priv msg żebym uciekał jak moge... czy nie odegrałem żadnej roli.. hmm gdyby nie ja to Aqua, Kajn i kilku innych Polaków siedziałoby teraz w Ls

a i to moja i Aquariusa gildia doszła do Hatebreed więc napewno odegrałem większą role od Ciebie jeśli chodzi o historie tego servera

Druga sprawa to że odchodziłem z Ls kiedy miało przewage nad khood (które siedziało w pz) tylko dlatego że nie chciano puścić Excaila free o czym gadałem z Rizzlaa na ventrilo (mówił że to załatwi) no ale czekałem i sie nie doczekałem... mówie nie po to biłem z Excailem GiPO żeby potem bić go z nimi

Przegraliście przez ten "przemyślany" błąd.
Co do tego że Excail potrzebował "pionków" to chyba palek na 70lvl~ róznicy mu nie robił- mówie grałeś dzięki niemu

To z Kajnem odnosiło sie do Corso.
@Zarandiel
Co do gmów to nie jest łatwo komuś udowodnić że cavebotuje jeśli np jest w pobliżu kompa (systemy alarmów).
@Guardian
Nie chcieli go puścić jak wygrywali, potem Khood zdobyło przewage bo hlvl Pl opuścili Ls przez co Ls zmieniło nagle zdanie co do Excaila, dano mu propozycje jednak on oszukał Ls przez co padło 20-22 graczy z tej gildi.
Co do Twoich praw to ich w żaden sposób nie chce ograniczać ale jeśli chcesz porozmawiać o tej grze/serverze albo o czymkolwiek innym to nie musisz wszytkich odrazu obrażać