No wiec postanowilem to wszystko jakos poukladac. Pisze to dopiero teraz poniewaz dzisiaj wrocilem z obozu w gorach.
No to wiec rozpoczynam. Ja juz wszystko wyjasnilem oxemu, zagladzie, scorowi, gonzowi i gewofowi. Czas wszystko na forum wytlumaczyc.
09.08 04:35:22 <Sutira|hm> 2 adminow .... i pare osob z tego kanalu pomaga rozprowadzac keyloggera ......
Ja nikomu nie dawalem zadnych linkow z keyeloggerem, Evar myslalem, ze to robie, ale prawda byla inna. Oxy doskonale o tym wiedzial. Evar dopiero pozniej sie zorientowal, moge to udowodnic, dam loga z gg.
Evar (12-08-2004 19:38)
Oxy zaltwia ja i Mars a ty c*** robisz
Oxy mial w tym taki sam udzial co ja, wiedzial o wszystkim, evar myslal, ze "dziala" ale rowniez nic nie robil. Tylko, ze to dzieki niemu wyszlo wszystko na jaw, i tutaj moj blad, ze to nie ja to zrobilem.
Dalej...
...Oxy o wszystkim sie dowiedzial 6 sierpnia, evar mu powiedzial, ze to ja bylem tzw "mozgiem", ze to ja polecilem evarowi zrobiete tego keylogga. A ja o wszystkim sie dowiedzialem 8 sierpnia...
Tutaj daje loga z gg.
Evar (8-08-2004 13:41)
Ja napisalem program keyloger (szpieg) potrafie zarazic nim kazdy plik exe taki jak tibia***** tibia gg i inne ja Oxy (twoj kumpel ) i Mars rozprowadzamy to.
Evar (8-08-2004 13:44)
co 2h dostaje sprawozdanie z kazdego zarazonego kompa (no chyba ze w sieci typa nie bylo )
Evar to jednak sprytny koles, juz wczesniej sobie wszystko wymyslil, ze jak cos nie wyjdzie to bedzie na mnie...
No i jeszcze jedno, log z irca dotyczacy wazzu (nei wiem jak sie ten nick odmienia).
[05:30:45] (wazzu) macie moze mc?
[05:30:51] @(Gewof) NIE!!!
[05:30:56] @(Gewof) i nie bedziemy miec
[05:31:02] (wazzu) sesaj ma

[05:31:06] (wazzu) tzn mial
[05:31:11] (wazzu) bo teraz nie dzala :/
Nie bylo mnie przy tej rozmowie, ale juz moge wiele wywnioskowac. Wazzemu chodzilo tutaj zapewne o to, ze ja mam mc jako program, ale nie ze rozprowadzam.
Evar wiele razy mnie prosil, zebym dawal linka na ircu i na forum, ale zawsze slyszal jedna odpowiedziec...nie!
No i to by bylo na tyle, mysle, ze podalem wystarczajace dowody, i ze zaufacie mi ponownie...
Jezeli ktos ma jeszcze jakies pytania prosze pytac, chetnie odpowiem poniewaz zalezy mi na tym i chcialbym rozwiac wszelkie watpliwosci.
Comment plx...?