Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent
@Shanoz
sam siebie kompromitujesz po prostu (apropos pana krzykacza, a nie Henka)
@pav
byłes kiedys w dofie ze wiesz jak tam sprawa wyglada?
byles kiedys w wanted ze wiesz jak tam sprawa wyglada?
walczyles kiedys w jakiejkolwiek wojnie?
wiec na jakiej postawie wnosisz takie stwierdzenie?
@kiks
skoro jestes takim mastachem to czemu nigdy w zadnej wojnie nie brales udziału? przeciez wiesz jak to zrobic zeby wszystkich pozamiatac- przynajmniej na forum wiesz, bo w bitwie to cie nigdy nie widziałem
powysylajcie swoje cv do MIT - tam szukaja ludzi ktorzy potrafia wyjasnic zjawiska nie zbadane.
|
Moja odpowedz na twoje pierwsze dwa pytania jest taka .Niebylem nigdy w wanted ani w dofie ale na podstawie tego co widze i co sie dzieje jak wy postepujecie i jak wanted postepuje stwierdzilem to co napisalem w ostatnim poscie ale przeciez pozory myla wiec poto tez jest te forum zeby taki ktos jak ty mogl sprostowac to co ja napisalem powiedzec czy to jest prawda czy nie . Na ostatnie pytanie czy bralem kiedys udzial w wojnie odpowem TAK bralem udzial w wojnie POZDRAWIM ZIOMKOW Z NO REMOSE a szczegulnie wszystkich don psow. Co prawda ja i moja kochana gildia dostalismy po dupie bo reszta gildi bala sie walczyc z powodu angazowania sie wanted w nasza wojenke ale open battle bylo fajne te 2 godz przed kompem zlecialo mi jak 10 min

. Miedzyinnymi dlatego nienawidze wanted bo miesza sie w nieswoje sprawy.