Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Coras
Hehe, Tomekss idzie do wojska, fragi w Iraku bedzie nabijal
A tak powaznie... Mysle ze Takeda moze spokojnie zaistniec ponownie. Trzeba tylko wciagnac wszystkich Polakow (a nie polaczkow), ludzi ktorzy wiedza czym sa Brazyle (czym a nie kim) i wiedza na co ich stac. Wiadomo ze trzeba bedzie mocno kombinowac zeby im wpierdolic, ale jak sie porowna sily to nas jest z pewnoscia wiecej a w ilosci sila. A co do placenia... Najpierw zobacze co powie Pina, znam go juz od hohoho albo i dluzej (hohoho= ok 2 lata), potem zagadam z Kalem, a potem sie zobaczy. Jesli Takeda powstanie na nowo i bedzie jak kiedys to skonczy sie tak ze Pina mi w zebach bedzie kase i itemki przynosil. Fajnie pomarzyc  ...
Trzymajcie sie, wracam za 9 dni.
Malardian, Immortal Emperor, Incarnation of Death, Takeda-no Bushido Kai leader.
(Malardian, Niesmiertelny Cesarz, Wcielenie Smierci, Przywodca Klanu Wojownikow Takeda).
|
Marzyciel, wogle jak chcesz wrócić? masz hunta odemnie... miałeś zadzwonić ostatnio i jak zwykle zapomniałeś ;p ale pociesze cie, możesz zaplacić mi pacc za pól roku którego i tak mi już wisisz i bedziesz free.
btw. Masz równie sexy podpis jak to zdjęcie na którym wygladasz jakbys był w GoraAni wieku.