Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miedziany_Rudzielec
Jak już wspominałem "woj z ciebie zacny", powiadam raz drugi. Tej wypowiedzi chyba nawet komentować nie trzeba. No pewnie po co przecież manaski używac skoro to droga rzecz dla ciebie, lepiej postać przed domkiem i odnowić mane na nastepną bitwę.
Chciałbyś... ale przecież jeśli wasi "szlachetni wodzowie" nie umieją kiepełą ruszyć i nic samemu wymyśleć tylko jak drechy ustawke zrobić to mówi się trudno. Co do botów to sam bot za was nie wygra. Ale przecież macie super extra wypasionego bota, który zastępuje brak waszych umiejętności pvp
|
juz sie nie wykrecaj...i nie probuj robic z siebie profesjonalisty, co do paladynow na mana shieldzie to my nie uzywamy ich na open battle tak jak wy =p wg. mnie to jest poprostu lamerskie. To samo do sorcow waszych, gdzie pogubiliscie stone skiny? bo z tego co pamietam to celandia nie wrzucil nawet utani gran hura zanim mu sie mana skonczyla i padl =p
mowicie ze mamy braki w pvp, ale wy naprawde nie jestescie lepsi bo jak przychodzi co do czego to kazdy sie rozbiega w inna strone i polowa pada a druga polowa ucieka dac loga <mowa o wczesenijszym open battle> Wiec walcie sobie te sneak attacki etc, nam to nie przeszkadza za bardzo. Jak wygracie wojne mozecie sie cieszyc dopiero, a nie juz imprezy na noob charach robicie przy skrzynce wirtualnego piwa. Ten payment list tez jest niezly, nie wiem ktory z was to napisal, ale to juz nie moja sprawa tylko sprawa mózgu tego kolesia.
cya