Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan
Widze Tharrin, że miałes wene bo w tekscie widoczny jest nieład spowodowany prawdopodobnie burzą myśli w twojej głowie. Jedno jest pewne to, ze mówisz, iz dla niektórych Tibia jest calym swiatem to tekst czesto wypowiadany przez osoby, ktore same się nie przyznają, że do takich należa. Oczywiście bez podtekstów
A co do Azenusa, nie wiem dlaczego sie tak oburzyłeś to, ze Dolter kantował, iz sprzedaje PACC'a za siano i itemki z tibi to jest raczej przez obeznanych w temacie znane. A to, że Skopo grał Xavidesem również, więc oburzenie może wynikać jedynie z faktu, że dwie osoby graja na jednym koncie albo maja passy do Skopa 
|
hehe, tibia dla mnie nie byla nigdy calym zyciem, mam studia, zycie towarzyskie, mecze w pile, owszem byl taki czas ze gralem nalogowo, ale zawsze bez jakis wiekszych wyrzeczen, w zyciu nie wstalem o 4 tylko po to zeby poexpic, albo nie podlizywalem sie komus kto mnie zabil dzien wczesniej po to zeby zyskac jakas "pozycje" albo raczej osmieszyc sie w oczach wszsytkich. spedzanie czasu on line to jedno,expienie, exlporowanie(to co najbardziej lubilem w tibii), ale "sprzedawanie" sie w ten sposob zeby cos zyskac to jzu cos innego.. zreszta nvm, kazdy ma inne zdanie na ten temat, moje chyba wszsycy znaja