Temat: Best PK
Zobacz pojedynczy post
stary 01-11-2006, 16:23   #25
Jerkov Thundersword
Użytkownik Forum

Jerkov Thundersword's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurnafix Pokaż post
Kilku z was to bajkopisarze... Nie lubię jak ktoś kręci i robi ze mnie idiotę. Że niby uwierzymy w to, że ze 102 lvl wypadł DSM i bp, w którym było wiele dobrych "żeczy". Podstawą zaprzeczenia możliwości istnienia takiej sytuacji jest to, że nie znam nikogo z tak wysokim lvlem bez aola
Dziwne... Alfonzo, 200 MS z secury, nie nosil aol bo nosi lekkie eq, które kosztuje mniej niż AoL. Z resztą co to za głupi temat?
Z resztą, pomyśl, pada 102 EK na redskullu, nie nosi AoL bo po śmierci traci i AoL i przedmioty. Nosi więc Platinum Amulet, DSM (albo coś słabszego), Knight Legs i jakąś broń dwuręczną, RH i boh...
Chyba, że walczy na wojnie i ryzyko śmierci jest wysokie, wtedy nosi knight set, warrior helmet, boh i dwuręczną broń.

Aha, przed przymiotnikami w stopniu najwyższym w języku angielskim używa się przedrostka "the" tak więc "the best pk".

Dość dawno temu zginął EK na około 110 poziomie. Nosił AoL i całe swoje eq, nie był świadomy, że na RS traci się całość łącznie z AoL, no i miał problem...
Ale to jeden jedyny przypadek.

Ja zwykle rzadko pkuję.
Na Securze mój rekord pk (jeżeli tak można to nazwać) to 36 druid zabity smokiem. Kradł mi exp i loot, miał za swoje.
Na Galanie (25 druid mlvl 33) mój solo rekord pk to solo: 28 sorc, w teamie 56 ek (zabity przeze mnie wraz z moim protektorem 104 ek po tym jak mnie zaatakował, ale to było dawno).

Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 01-11-2006 o 16:29.
Jerkov Thundersword jest offline   Odpowiedz z Cytatem