Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2004, 11:12   #99
Sithius
Użytkownik Forum

Sithius's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Przeczytalem Twojego posta WszechStronny z uwaga (poki co pominalem dalsze rozwazania na jego temat...pozniej przeczytam wszystkie te posty) i z duma moge powiedziec ze zdecydowana wiekszosc tego co okresliles mianem noobostwa mnie nie dotyczy... dlaczego wiekszoc? a no dlatego ze gdy zaczynalem grac w Tibie nikt nie wytlumaczyl mi jakie sa "niepisane" zasady tej gry i gdy pierwszy...drugi..trzeci raz ktos mi okradl zabitego przezemnie potworka poprostu sam zaczalem tak robic i wielce mnie dziwilo ze ktos ma wogole pretensje (skoro wszyscy tak robili to uznalem ten stan za normalny).

Z drugiej jednak strony nie rozumiem dlaczego mianem Nooba okraslasz wszystkich Polakow...znam ich bardzo wielu i jak do tej pory zadko mi sie przytrafial dzien w ktorym musialem sie za ktoregos z nich wstydzic. Znam tez Szwedow ktorym juz od bardzo dawna woda poszla do glowki i maja sie za lepszych niz caly swiat a o nich nie wspominasz...nie robia awantur...to fakt...no ale powiedz mi po co koles na 90-120 lvlu ma robic zadymy przed depo z ludzmi co maja 10-50 lvl??...