Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tal-Rasha
Co do xereny to deni nie wbijal chara 2 czy 3 tygodnie bo faktycznie zajelo mu to z ponad miesiac.Po 2 co do kosy to skad wiesz miales bana w tym okresie i jak to wtedy mowiles nie gam juz i jakis miech byles retired wiec ..
Co do pvp to Dark moje tez nie jest sux juz raz o tym gadalismy Kto uciekl ankowi z -3 kopalni w kazz do dp z 3 uhami xD lub balthorowi <<na 106 lub 102 juz nie wiem a gonil mnie od mount sternum lub kto uciekl jak on sie nazywal nie pamietam taki 80 ms a mialem pk (lecz nikogo nie zabilem) a wczoraj tez byla ladna ucieczka ja 22 pall z rs (bawilem sie) 0 eq i zabilem kolesia 15 min skulla i mu ucieklem gonil all time ale zna sie te skrytki x) no wiec a co do balthora to daj nick na tenebrze zaczaje jaki ma level ;]
|
Buashasa co do sytuacji w kazz -3 to ank nie chcial sobie nabic fraqa na takim levelku bo po chjuj co by mu wypadlo onm chcial cie tylko wygonic z tad lub sie pobawic pewne jest to ze by cie zajebal jakby chcial ..
Nie przechwalaj sie komu uciekales bo to zalosne ..
Deni gra jak gra mysle ze to dobry gracz
talrasha ty tez jestes dobryum graczem ale nie kompromituj sie tymi opisami ucieczek tym ankom etc.