Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2006, 12:02   #308
Ares de'Buchanan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 05 2005

Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
Domyślny

knight lvl 101 92/90 eq: najlepsze dostepne dla plebsu, w lapie SCA

W Liberty na rotach + tych wiekszych rotach Nie chce mi sie sprawdzac nazwy knightem wyciagam 20k/h. Kasa jest calkiem calkiem.... ale to miejsce jedynie dla botterow.

GUARDY

Zbierajac all loot da sie tam niezle zarobic. Shieldy 95, hammery 120, helmety 293 + scalaki 75 ale z tym trzeba leciec do H.La, ktory przypominam nie obsluguje babeczek, wiec grajac female macie problem
Jezeli chodzi o exp to nigdy nie patrzylem ile na h, moze sprawdze jutro to wyedytuje post.

ŻÓŁWIE

EXP: 40-45k/h Bardzo przyjemne miejsce do wbijania lvli.Slaby loot. Zbiera sie tylko warhammery i gold. Ale sa tego sensowne ilosci wiec mozna tam posiedziec dzien zeby potem sobie zwastowac kase gdzie indziej. Raczej nie trzeba uzywac mfow, nie mowiac juz o uhach...

OF

Najlepsze miejsce jezeli chodzi o zarabianie jak dla mnie. Nalezy tylko omijac warlordy.Czesto lecace halabardy przyciagaja mnie tam Exp... podobny jak na zolwiach.Oczywiscie wszystko zalezy od tego jak duzo osob jest w danej chwili na expowisku

EF

Elfy traktuje jako rozrywke, relaks i zdobycie kwiatkow.Nigdy nie expilem tam na czas... tez sprawdze niedlugo. Za duzo zabawy z lootem... zbierajac luki chyba za duzo sie nie zarabia. Zbierajac rowniez longswordy zwraca sie za manaski a luki wychodza juz na czysto.

Dragi DLe itp... moze ktos mi o nich cos napisac? Gdzie co, jak za ile, ile expa - dla knighta ze skillami i eq jak wyzej.
Chodzi mi o to zeby ktos mnie przekonal do tych czerwonych szczegolnie bo dotychczas solo to tylko Towerke zlootowalem :/ Nic z nich nie leci...
Ares de'Buchanan jest offline   Odpowiedz z Cytatem