To zem se kurwa pogral!!!!!!

Czy ktos ma moze chociaz male pojecie co sie stalo:/??
Edit: Juz jest wszystko wporzadku wlaczylem gre i zaraz opowiem o moich spostrzezeniach.
Oto screen:
Najwieksze mozliwe detale (jesli chodzi o plynnosc gra chodzi mi na ocene 5-/6 na takich ustawieniach przy kompie Athlon 3000+ 64, 1,5GB RAM, Radeon X1600XT)
http://img513.imageshack.us/img513/6096/1wj3.jpg.
Moje spostrzezenia sa takie:
Jesli wlaczyl bym Obliviona na maksymalnych detalach gra wygladala by owiele lepiej ale wolniej by chodzila. Ponad to z wad zauwazylem zanikanie tekstur, fatalna animacja postaci np. podczas biegu;/ I powtarzajace sie ciagle gadki jak w gothicu 2 miedzy npcami. Reszty wad nie zauwazylem. Co do edycji kolekcjonerskiej... GENIALNA! Jeszcze chyba nigdy cdp nie zrobil takiej edycji! Genialny album ze zdjeciami, renderami i wogule cud,miod,maliny! Ogromna, szczegolowa mapa na specialnym papierze. Fajny amulet w ksztalcie takiej jakby czaszki znanej z seri Gothic. 70 wirtualnych pieniedzy (co ja z nimi zrobie??

) Swietnej jakosci pudelko w ktorej chowa sie opakowanie dvd z gra,soundtrackiem i filmem "Making of" Czyli lacznie 2 DVD i 1CD

Oraz swietny poradnik i instrukcja do gry. A to wszystko schowane w pudelko zrobione na styl starej ksiegi oprawionej w prawdziwa skore! Ciagle czuje jej zapach pod nosem! Dobra ide grac bo komputer mi juz zaczyna glodniec