Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2006, 17:55   #312
Oskar111
Użytkownik Forum

Oskar111's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kielce

Stan: Na Emeryturze
Imię: T!
Domyślny

hmmm kazdy wie co to sa dobre skille nie ? ci co nie wiedza ( takie na ktorych dobrze ci sie gra i pozwalaja lac potworki jakie lubisz ) to samo dotyczy takze eq ( nosimy takie jakie chcemy ) chcialo mi sie skillowac nie przeszkadzalo mi to i nie czuje straty ze przetrenuje jeszcze ~90h zeby wbic 80/80 z 75/75 - na 30 lvlu.. waste czasu ? ryzyko ? => kazdy powinien grac jak lubi eq mam dobre jak na lvl przynajmniej tak uwazam - aol g arm demonka rh bohy .. co planuje zmienic na g arm + g legi mms skull helmet boh aol - bo ladnie wyglada moim zdaniem ktos powie ze lepiej miec demon helmet i mpa ale to moja postac.. "a ja jestem najtem i wale z cluba" moze i nie mam szans na thunder hammera ale dajmy na to hammer of wrath i crystal mace leca z faraonow - cena wygorowana bo leci bardzo rzadko i niewielu ludzi je zabija ale przynajmniej pozostanie satysfakcja a stereotyp ze knight z clubem sux moze odejsc w niepamiec ;p wracajac do skilli ;p to ze ze skillami 73/73 na 25 lvlu expilem do 30 lvl na guardach i soldkach z lekkim + (pijac manasy) a na minosach kolo kaz zrobilem 15k/h expa wynioslem 1k w zlocie + 7k loota i nie uzylem ani 1 manasa to tylko kwestia miejsca huntu. => sa potwory na ktore chodzi sie super wytrenowanym knightem i dopiero wtedy wychodzi sie na + a istnieja miejsca na ktorych nawet knight z 65/65 moze sie niezle dorobic na stosunkowo niskim poziomie.. tak wiec temat jest nie do wyjasnienia - tyle wersji ile uzytkownikow sie wypowiada.

Signed by Dex