Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dukos
ja tez jestem za noszeniem dragon necklace, zwlaszcza ze eq na filmiku nie bylo jakies super. brak legow, hotm i p ammy. to mnie rozwala. p legi o wartosci ~100gp posiadaja 5 arma wiecej niz glupie p ammy, bronia cie lepiej i w razie deda mniejsze waste gdy np akurat to ci wypadnie. pewnie zaraz wszyscy beda gadali mi tu o cape. co do solo... hmm... ja wiem czy jest sie z czego cieszyc. straszne waste, juz mogles sd lepiej zabrac. sam przyznaj ze srake miales  nie warto ryzykowac zycia na takie zabawy.
21:16 Konrad Hell Rider [43]: ale jestem nob
...
21:11 You lose 98 mana blocking an attack by a dragon.
21:11 You lose 109 mana blocking an attack by a dragon.
21:11 You lose 11 hitpoints due to an attack by a dragon.
21:11 You lose 97 hitpoints due to an attack by a dragon.
21:11 You lose 138 hitpoints due to an attack by a dragon.
no, nie stoi sie na wprost 2 dragow, trzeba uwazac, tego palka na OTSie miales czy cu?
btw. ja kiedys zamiescialem filmik jak solowalem DLa z vis na 45 lvl i byl az 1 comment :/
|
Hmm. P legow nie bralem bo najwiecej capa zabieraly, oczywiscie moglem wziasc same p legi i bp, bo wiecej arma
Nie mialem sraki bo to tylko gra, stalem na wprost 2 dragow bo jakbys zauwazyl, bilem z mort hura jednego i bylo to tylko chwile.
Policz ile kosztuja manasy ktore zwastowalem i policz cene sd ktore bym zwastowal. Palka mialem na Celescie tez

.
To chyba tyle.