Temat: Mtv Ema
Zobacz pojedynczy post
stary 02-11-2006, 22:32   #16
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream Pokaż post
blog 27 jest aktualnie najpopularniejeszym polskim zespolem, wiec zostal wybrany na najlepszy polski zespol - nie widze w tym nic dziwnego, czy wy widzicie?
Za granicą - zrobiłem sondę wśród kumpli. Ot, choćby Behemotha znali niemal wszyscy (choć mało który wiedział, że pochodzi z Polski - a szkoda, bo mógłby naszemu krajowi - zespół, nie 'ankietowany' - sławę przynieść, jako że muza przednia), B27 - nikt.

W Polsce - nie ma o czym rozmawiać. Polska to kraj niedorozwiniętych oszołomów. Ludzie starsi - otumanieni przez RM. Ludzie w wieku średnim - otumanieni (w sporej części) przez PiS, LPR, SO. Ludzie młodzi - otumanieni (w sporej części) żałosną muzyką (Bill Kałcośtam na prezydenta!!1111 czy tam premiera, a wogule kto to jest?!///?=P=P=P)... tak tak, tu się nic nie zmieni. Co najwyżej na gorsze. Bo jeśli można słuchać takiego chłamu jak TH tudzież B27 (ja, proszę ja was, jestem tolerancyjny muzycznie. Ale co innego inny gust, a co innego brak gustu), to w przyszłości tak samo będzie można głosować na potomków Leszka bądź Jarka K. Pewnie znowu bliźniaki, Jacek i Placek (tak się bodaj nazywali...) tym razem, na cześć książkowych i filmowych bohaterów.

Eh, ja tu znowu z polityką. Jeszcze trochę i każdy topic będzie się zmieniać w polityczny offtopic... cóż, właśnie rozprawkę nt. kultury politycznej na WOS pisałem, jeszcze się z klimatu nie wyrwałem, przepraszam.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
Mnie zastanawia to, że na wszystkich forach jedynie około 10% społeczności lubi Blog 27, a jednak są one najpopularniejsze.
Wejdź na bravo.pl, zmienisz swą - jakże wyidealizowaną! - wizję spojrzenia na Blok A4 ; )

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 02-11-2006 o 22:35.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem