Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2006, 16:57   #13
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Jadąc według onetu i gazeta.pl:
Cytuj:
Policja i straż miejska będzie zobowiązana informować rodziców o wagarującej młodzieży
We Wrocku jak się nie mylę Straż Miejska się tum zajmuje od dawna, i to nie tylko do rodziców ale wprost do dyrekcji szkoły...
Cytuj:
Rady gmin będą miały prawo wprowadzić godzinę policyjną w nocy. Po godzinie policyjnej dzieciom bez opieki dorosłych nie będzie wolno przebywać w miejscach publicznych
Yeah! Może wprowadzimy jeszcze Młodzieżowy Stan Wojenny?! -.-''
Cytuj:
zakazie używania telefonów komórkowych podczas lekcji. Szkoła będzie mogła też ograniczyć korzystanie z komórek w czasie przerw
Powie mi ktoś, w czyjej szkole wolno używaż telefon na lekcji? Bo ja takiej nie znam, chyba, że nauczycielka pozwoli. A całkowite ograniczanie to przesada... Ludzie, po to jest telefon by mieć kontakt ze światem!...

O przytulaniu się nie czytałem. Tak samo jak o podzialen na klasy męskie / żeńskie... a co o tym myślę? Cofnijmy się w rozwoju! Jak za pierwszej wojny światowej! Szkoły podzielone na płci i przyzwoitki na korytarzach by zbyt sexem nie zalatywało! Teraz, gdzie sex wycieka z pisma dla 10'cio latki giertych ma takie pomysły... nic tylko się szlachtać...

@up: ale jej tego nie zabronisz! A to, że upchasz ją w mundurek nie podniesie nagle jej IQ! -.-''

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 03-11-2006 o 16:58.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem