Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2006, 18:18   #27
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
Osobiście nie lubię jak koledzy całują się z dziewczynami przy mnie i opowiadają sobie sprośne fantazje.
I tak będą.

A ja wolę dziołchę połowicznie rozebraną (pod warunkiem, że ładna), niż dziołchę ubraną w tysioncpieńcetstodziewieńcet procentach (czyli za bardzo ^.-). Mundurki to pomysł bezsensowny - ewentualnie na specjalne okoliczności, ale nie na codzień.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
Jeśli ktoś tutaj jest pusty, to na pewno nie ja. One się łudzą, że "dollsy" i "słodkie idiotki" pociągają facetów. To jest tak przyziemne...
Hm, bardziej pociągają takie, niż opancerzone w koszulę do kolan i spodnie (ofc szerokie - obcisłe nie mogą być!) o 20 cm za długie, z płaszczem zakrywającym wszystko poza oczami.

W każdym bądź razie jeśli naprawdę są w rooshoffych miniówach i bez bluzek i noszą tony metalu w uszach i tapety na twarzy, to co innego.

@telefony - na lekcjach - OCZYWIŚCIE nie, chyba, że w sytuacjach BARDZO wyjątkowych, na przerwach - chvj ich to obchodzi, czy gadam czy nie? Telefon może - jak już Ghost napisał - uratować dupę, poza tym zaoszczędzić czas mi/komuś innemu (na ten przykład po lekcjach i tak musiałbym iść do sklepu - pisze smsa do matki co kupić, żeby sama nie musiała).

@Hrabia - ogranicz trochę spam. Co drugi/trzeci post Twój.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi Pokaż post
Po ubiorze ludzi poznajesz... Brawo, zdaję mi się, że do końca życia będzie Ci przeszkadzać, że dziewczyna z chłopakiem się przytulają...
I sam się pewnie nie przytuli, bo będzie mu przeszkadzać ^.-