Mi sie niechce wierzyc, ze niektore kobiety ubrane sa w "tasme"(bluzeczka niedotykajaca ramion+mini). Prawda ladnie to wyglada, ale puzniej taka kobitka skarzy sie, ze zostala zgwalcona... Nie wiem co silniejsze glupota czy yntelekt? u takiej dziewczyny.
Mi sie spodobaly nagrody za zaprzestania dreczenia i tzw. "strony zla"^^ Giertych cos mowil o nagrodach. Hmm ciekawe jakie? Jakby byly wysokie to juz byl bym bogaczem

chyba, ze wczesniej nie dostal bym w morde od "elo ziomali". hehe
Mundurki? Mozna powiedziec, ze to jest dobry pomysl. Jezeli ktos chce pokazac swoje wewnetrzne ja ubraniem to tylko wspolczuc.
I mi tu nie narzekajcie bo uczniowie w Japoni czy Kanadzie(chyba tez tam chodza w mundurkach) nie narzekaja i zyja.. Tylko to zalezy od mundurkow.
Ja bym wolal zeby byl jakis wybor np: luzny, ciasny, normalny. Wtedy nikt by nie narzekal i mogl wybrac swoja wygode XD.
P.S
Ghost. W swetrze lub w golfie fajnie wygladaja.
@edit
A no wlasnie Pani K. Nie wiem jak ten Gyrtych chce wprowadzic mundurki dla biednych dzieci. Moze panstwo by splacalo? Nigdy takiego czegos nie bedzie XD. Narazie mundurki nie sa w zasiegu reki
@edittodown
Zawsze znajda sie jacys "maniacy". Nie kazdy gwalt jest spowodowany ubraniem lecz wazne, ze jest jakis tam spowodowany(ubraniem). A zreszta swiat jest nieprzewidywalny i taki stroj moze byc zachecajacy dla "maniaka". O rany czy wam trzeba wszystko wytlumaczyc? XD
@editagain
nie klocmy my sie tu o gusty bo kazdy ma inny;/.