Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2006, 22:54   #6061
KarpikPaladyn
Zbanowany

KarpikPaladyn's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Ozorków

Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom mag.: 4
KarpikPaladyn ma numer GG 9452101 Send a message via Skype™ to KarpikPaladyn
Domyślny

@up co uzywam - moja sprawa. jesli uzywam mc - donies gmowi, zobaczymy co ci powie. jesli moge miec bana to prosze bardo, czemu go nie mam? a co do yona i moro to wiedizalem tak od zawsze - moro to oszust i cham. a co do hunted to bedzie realny, bo nie tylko ja ale i pare osob cie znienawidzilo (a kumpli masz w morde duzo) no i oczywiscie nie bede cie huncic 8 lvl tylko wiekszym ^^ calmera? a czemu nie? mozna zabic jak sie umie (zobaczysz zaraz) a i jeszcze jedno... poco na temacie jestes? bylo z 6-7 postow, 70% to pare slow "siemka fajne ssy nic nie dam bo jestem noobem" n/c jesli juz masz cos pisac to wklej jakis ss ...
@topic tak jak mowilem - ssy z poha
Na poczatek LevEl (2 left)

25 LvL Owned (Kulej ty masz 23/24 mozesz skonczyc gozej )

A tutaj juz czysta satysfakcja (wiem ze cinki ale nie moja wina ze mialem 3 dedy i zero motywacji do terningu )

See you in Tibia.
<edit> zapomnialem czegos [CHAR]Morrowinda op Calmera[/CHAR] nie wiem czemu napisalas M. kulej... i nie chce zasmiecac tematu klutniami bo nie poto Nane go zrobila... wiec badz cicho

Ostatnio edytowany przez KarpikPaladyn - 03-11-2006 o 22:58.
KarpikPaladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.