Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2006, 08:11   #105
druidek12
Zbanowany

druidek12's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falendorf Pokaż post
2. Szukałem na Fibuli samej, czyli nie podziemią i też nic.
3. Ponieważ znalazłem wejście do cholernie ogromnego korytarza na Isle of The North, to podpowiem, że NPC Simon może wam tylko opowiadać historię.
4. Mówię od razu, że na to coś trzeba mieć lvl 50+
To się nie trzyma kupy. Bramka 50lvl+ jest POD Fibulą
Cytuj:
5. Podpowiem krótko: nie jest to związane z NPC, tylko z pewnym questem, w którym nagrodą jest m.in. Dark Helmet + Dark Armor + Dark Shield.
Nie wiem, czy jest znany,czy nie, mnie to nie obchodzi.
6. Jak się ma to coś, to trzeba pójść do NPC w Northport i porozmawiać o IoTN.Poprosi nas o to coś, i nas przewiezie.
Dodam jeszcze, że powrót nic nie kosztuje.
Nie związane z NPC, a jednak związane, czy ty chcesz poprostu być super-hiper-mega-extra, że wymyśliłeś taką historyjkę?
Cytuj:
Na tej wyspie jest dużo ds'ów i gsów. Gsy są w magazynie.Dsy pod nim. Na samym dole jest dużo slimów i gsów, a później Ghule, ds'y i... Fire Devile, i Elder Behy na samym końcu.
Czyli GSy w magazynie, a Giant Swordy na samym dole? Czy może Giant swordy w magazynie, a Giant Spidery na samym dole?
Cytuj:
Miłego myślenia )
Chyba tylko nad tym, po co się wysilałeś nad wymyśleniem tej bajki.

Aha, jeszcze jedno: Jak 20 lvl mógł przejść bramke 50 lvl, za którą są DLe i Dragony i jeszcze przekopać tam kilofem?
Edit: i jeszcze drugie : Niech jakiś h-lvl NAPRAWDĘ przekopie wszystko za bramką lvlową 50+, może coś odkryjemy I chciałbym, żeby MatKus się wypowiedział w tym temacie, on bywał w wielu różnych miejscach :>

Ostatnio edytowany przez druidek12 - 04-11-2006 o 08:17.
druidek12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem