Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2006, 09:08   #106
Falendorf
Użytkownik Forum

Falendorf's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Thais

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alterian
Profesja: Paladin
Świat: Solera
Poziom: 21
Skille: 51/43
Poziom mag.: 8
Falendorf ma numer GG 4373080
Pergamin

Co do ostatniego pytania: Naprawdę myślisz, że bym na forum pokazał swoją najlepszą postać?
Jakbym anuż kogoś obraził, to by się na mnie rzucił
Co do screena: zrobię screen lokacji tego tunelu. Osobiście wolałbym, by to expowisko zostało tajemnicą dla wszystkich i sam na nim expił.
Co do questu: mój kolega go kiedyś wykonał na moją prośbę, choć sam go kiedyś prawie wykonałem (gdzyby nie głupie 2 gsy w korytarzu ). Ale widziałem nagrodę, a ponieważ miałom AoL, to tego nie zgubiłem.
Po za tym: zauważyłem, że większość graczy zajmuje się kompletnymi bzdetami, n. Excalibugiem, który istnieje, ale nie wiadomo gdzie, dziwnym miejscem na pustyni, dziwnym miejscem między PoH a Edron.
Myślę, że z tych rzeczy jest 70 % bzdur, które Cipsoft wymyślił, by zachęcić ludzi do kupna PACCa i namiętnego utrzymywania jego.
Co do Giant Swordów: skąd to wziąłeś??
Pod magazynem są tylko demon skeletony, slimy, gsy, ghule i reszta wcześniej przeze mnie podana.

Po za tym jest wiele bramek levelowych, jakbyś nie wiedział.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss Pokaż post
@up up
Chmm..Tu mnie zaciekawiłeś
Kurde aż mi sie zachciało nabijać lvl'e...
ALE, dla pewności, pokaż nam jakiś screen z tego miejsca coo? Z pokazanym eqipem i skillami, żeby nie było że OTS.
Chciałbyś. Ja wam nie pokarzę z pwenością skilli, a już na pewno nie EKWIPUNKU MOJEGO !
My friends:
Mostrom
Psalmopoeus
Qajdon
Arctostaphylos

Ostatnio edytowany przez emilok - 05-11-2006 o 19:58.
Falendorf jest offline   Odpowiedz z Cytatem