Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio
hmmm zazdroscisz? Wiem ze tak no ale nie moja wina ze grasz na tym servie od początku i dorobiles sie 78 lvla (3 lata gry) No widocznie tak lubiasz na ale to nie moja sprawa... i nie pisze ci tego zeby Cie wkurzyc bo znam cie z rl i nic do ciebie niemialem no ale sam to zaczoles ... ale ja to skoncze...
|
Hmm ja tez nie napisalem ci tego zeby cie wqrzyc bo nic do ciebie nie mam to raz, a dwa wqrza mnie troche to ze zamiast po stronie polaków stoisz po stronie HWL'i -a to ze napisalem o tej protekcji w tibi za kase rl itp to nie ze złośliwości, źle to zrozumiałeś. BTW gram na tym serwie 3 lata ale mi nie zależy aż tak na wysokim lvlu. Ja gram bardziej żeby mieć przyjemność z tej gry, czyli wjebałem m.in. 52lvl na sorcu, 78 lvl na Somarosie (co wcześniej wymieniłeś), 80lvl na Motiraxie i z 2 mln expa na bubkezie. Jakby to dać w 1 chara wszystko (pominąłem inne chary 20-30 lvle) miałbym taki lvl jak ty masz ;]. Taka moja przyjemność z gry, a gra się po to żeby był fun co nie?? To że gram na galanie 3 lata to prawda jak już wspomniałem, ale z tego 2 lata nie miałem internetu w domu i grywałem 4fun w kafejce. GL Rumcio