Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2006, 12:15   #2225
Motirox
Użytkownik forum

Motirox's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Ostrzeszów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Somaros
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 78
Skille: 84/82
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
hmmm zazdroscisz? Wiem ze tak no ale nie moja wina ze grasz na tym servie od początku i dorobiles sie 78 lvla (3 lata gry) No widocznie tak lubiasz na ale to nie moja sprawa... i nie pisze ci tego zeby Cie wkurzyc bo znam cie z rl i nic do ciebie niemialem no ale sam to zaczoles ... ale ja to skoncze...
Hmm ja tez nie napisalem ci tego zeby cie wqrzyc bo nic do ciebie nie mam to raz, a dwa wqrza mnie troche to ze zamiast po stronie polaków stoisz po stronie HWL'i -a to ze napisalem o tej protekcji w tibi za kase rl itp to nie ze złośliwości, źle to zrozumiałeś. BTW gram na tym serwie 3 lata ale mi nie zależy aż tak na wysokim lvlu. Ja gram bardziej żeby mieć przyjemność z tej gry, czyli wjebałem m.in. 52lvl na sorcu, 78 lvl na Somarosie (co wcześniej wymieniłeś), 80lvl na Motiraxie i z 2 mln expa na bubkezie. Jakby to dać w 1 chara wszystko (pominąłem inne chary 20-30 lvle) miałbym taki lvl jak ty masz ;]. Taka moja przyjemność z gry, a gra się po to żeby był fun co nie?? To że gram na galanie 3 lata to prawda jak już wspomniałem, ale z tego 2 lata nie miałem internetu w domu i grywałem 4fun w kafejce. GL Rumcio

Ostatnio edytowany przez Motirox - 04-11-2006 o 12:19.
Motirox jest offline