Zobacz pojedynczy post
stary 04-11-2006, 12:39   #61
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany Pokaż post
Się nie ma w życiu, się zazdrości innym? ;-)[...]
Rotfl
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez teletoobis Pokaż post
[...]
tylko nie mow ze wazne to, co ma we w srodku a nie wyglad zewn bo nikt ci usg wątroby nie przesle :/
Rotfl'n'lol
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
Co mnie inni obchodzą, ja tam kobiety nie potrzebuję, mam swoje priorytety w życiu. Niech się przytulają ale w domu. Po ubiorze i zachowaniu widać kim dana osoba jest. To się nazywa "pierwszym wrażeniem". Jak widzisz kolesia w garniturze, to na pewno nie powiesz, że pracuje fizycznie, czy, że jest menelem.
Wolność mości panie, wolność jest w tym kraju, przynajmiej teoretycznie... Tak, pierwsze wrażenie, słeet, ale liczy się chyba yntelekt a nie to jak kto się ubiera...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hrabia_Citizen Pokaż post
O rety skończmy temat, do niczego nie prowadzi.
End of argumenty? ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@ Pokaż post
Nie mowie odrazu, ze kazda, ktora ma odkryty brzuch byla "bjath".
No, ale zadam inne pytanie.. Po jakiego kartofla to? Zeby zrobic wrazenie? Ba i tu widac plytkosc... Taka dziewczyna chce zrobic wrazenie na wygladzie end.
[...]
A co sie stanie zlego gdy mundurki wejda w zycie? Nic.. Bo szkola nie jest do pokazywania swoich pempkow i gatek ^^.
@editto ghost
A no tak pomylilem sie: "komorka?" to chyba wyjatek. ;p
Smiac sie po lekcjach? Niby kto? Jak kazda szkola miala by obowiazek noszenia mundurkow. A z reszta w Japoni jest nakaz noszenia mundrukow i jakos nikt z uczniow sie nie smieje.. Troche mundurki kosztuja i napewno nie przejda.
No fakt, biedna dziewczyna chce zrobić wrażenie na facetach wyglądem, ale zapomniała, że żaden facet nigdy nie leciał na wygląd...
Co się złego stanie? Odetnie się dziecku takie coś, jak ekspresja własnego siebie przez ubiór... A co do Japoni, to wiesz jaka to jest dla mnie argumentacja? Przykład b.podobny: Rząd chce wprowadzić nakaz używania świateł samochodowych przez cały rok, bo tak jest w wielu państwach UE jak Finlandia, Szwesja, Estonia... Tylko niech oni pomyślą dlaczego tam jest taki nakaz...
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.