Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2006, 00:58   #3411
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez karate:] Pokaż post
Nie wyciaga 1k wiecej.. bo rot i tak pada na hita i tak pada na hita. Tylko że przez ten czas który on bedzie bil 80 skilla ten expujący powiedzmy od 60 albo 65 bedzie miał dużo wyższy level, dużo wiecej kasy i bedzie mogl w przeciwienstwie do tego skillujacego expic na bardziej oplacalnych miejscowkach.
Nigdy nie expiłem na rotach z 80/80, więc nie wiem, ile więcej by wyciągnął. Wiem, że im wyższy lvl, tym więcej by to było. I racja, przykładem niech będzie mój kolega oraz ja.

Kolega - 32 lvl, skille 72/71, eq: p-ammy, crus helmet, k-armor, k-legs, leather boots, vampirka, bs/gs, 12k w depo, nie ma gdzie expić.

ja - 41 lvl, skille 68/65, eq: aol, w-helmet, dsm, c-legs, bohy, demonka, skullstaff/wh, 65k w depo, nie mam co z kasą robić.

Różnicę widać gołym okiem. Zanim on doskilluje do 75/75 (jego główny cel), ja będe mieć gdzieś 45 lvl i skille 69/66. Niewiele mniejsze, niż on. Różnica 13 lvl'i będzie już jednak bardziej, niż widoczna gołym okiem

To tak tytułem offtopa
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem