No to można tutaj pisać czy nie? Jeśli tak to ja powiem o szoku jaki przeżyłem. Pewnego razu zobaczyłem dwóch kolesi gadających po polsku. No spoko. Ide sobie expić chyba na trollach. Spotykam innego polaka. Młodzian, 8 lvl dopiero xD Ale co ja tam będę od młodzianów wyzywał, sam wtedy 12 miałem. Ominąłem go (po krótkiej rozmowie chyba, dawno to było). Jakiś czas przechodzę tamtędy i widzę że... TAMTEN POLAK (10lvl) tłucze tego słabszego! To był szok! Od razu ruszyłem z odsieczą (wyższy level...) ale niestety 8lvl zginął. Byłem taki wściekły, że rozwaliłem tego drugiego i zabrałem mu Hammera

. Jakiś czas później odzywa mi się na privietcie jakiś koleś i mówi żebym zwrócił tamtego hammera bo on wpadnie i sam go zwróci. Problemów mieć nie chcę, gram dla levelu a nie starć, więc - w sumie i tak po dłuższej rozmowie - zgodziłem się zwrócić tego hammera, ale w międzyczasie spytałem jeszcze, dlaczego tamten zaatakował. Co przeczytałem w odpowiedzi? "bo miał ochotę kogoś zabić"... Nie, no panowie - z takimi rodakami grać się nie da, ja się bardziej polaków boję niż wszystkich innych! Chciałbym żebyśmy się zebrali wszyscy i jakoś razem się trzymali, ale to niemożliwe! Poza tym zaczynam się cieszyć że nie dodałem PL do nicku :-\