Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2006, 07:55   #3413
Neo_pl
Użytkownik Forum

Neo_pl's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
Neo_pl ma numer GG 0002221
Domyślny

Co do eq :

Po co mam na tak małym levelu w c-secie , boh i rh chodzić ?? Jeszcze padne (pk .... mort hur + np. sd i siadam bo malo hp).Mam tu drugiego chara ale napisałem że"narazie" chodze Bo przecież i tak wiem że ten c-set mi nic nie da jak i tak mam mało hp
Co do skilli :
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury
Kolega - 32 lvl, skille 72/71, eq: p-ammy, crus helmet, k-armor, k-legs, leather boots, vampirka, bs/gs, 12k w depo, nie ma gdzie expić.

ja - 41 lvl, skille 68/65, eq: aol, w-helmet, dsm, c-legs, bohy, demonka, skullstaff/wh, 65k w depo, nie mam co z kasą robić.

Różnicę widać gołym okiem. Zanim on doskilluje do 75/75 (jego główny cel), ja będe mieć gdzieś 45 lvl i skille 69/66. Niewiele mniejsze, niż on. Różnica 13 lvl'i będzie już jednak bardziej, niż widoczna gołym okiem

To tak tytułem offtopa
No dobrze ale potem na wyższych levelach chyba nie będziesz miał zamiaru expić na soldach / katedrze. I to ty wtedy będziesz musiał skillować a on będzie mógł expić więc się wyrówna
Ofcourse zależy to też od jego czasu grania .... jeżeli gra 1h dziennie a ty 3 to jasne że on nie ma szans

Pozdro
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Ruchanie zmarlych postow (necrofilia)?
Wskrzeszanie postow (necromancja)?
Ogromne forum ze zmarlymi postami (necropolia)?
Posty ktore moga summoonowac wiecej postów (Necromancerzy)?
ZANIM COKOLWIEK NAPISZESZ - WYSŁUCHAJ

Ostatnio edytowany przez Neo_pl - 05-11-2006 o 08:01.
Neo_pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem