Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GooberStraw
@Gremlin
Drut zabije 2 smoki z exori vis zanim knight zdąży jednego zjechac do yellow, a im wyzszy lvl obydwu profesji tym coraz wieksza robi sie roznica w sile ataku bo knightowi bardzo wolno rosna skille na 80+.
Poza tym jakos nie chce mi sie wierzyc ze jak wbije 83 (twoj skill) to bede w stanie walic po 100 z tej samej broni skoro teraz mam tak shitowe hity, jakies poofy, sparki etc. Teraz mam srednią cos kolo 50 albo i mniej (nie wiem dokladnie liczyc mi sie tego nie chce ale tak na oko) to jak bede mial 83 skill to jaka bede mial srednia? No moze 55 albo 60. Ale to jest i tak mniej niz drut z samej rozdzki!!! A przeciez drut ma do dyspozycji jeszcze exori vis ktorym trafia 90% strzałów a kazdy strzal po 100-200 hp. Ba, drut uderza nawet szybciej od knighta. (exori vis = 1 sekunda, bron = 2 sekundy). Wiec naprawde nie widze szans zebym kiedykolwiek mogl expic z predkoscia porownywalna do sorców i drutów. 
|
Z tego co wiem odstęp pomiędzy każdym atakiem wynosi dwie sekundy, meelee, magiczne, runy. Choć mogę się mylić, nie za bardzo znam zmiany w systemie ataku w tym update'cie. ;s