Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2004, 21:32   #1
Earl
Użytkownik Forum

Earl's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow

Stan: Na emeryturze
Domyślny Palek na 15 lvl.

Co do mojej postaci to macie wszystko w podpisie. Od jakiegos czasu (12/13 lvl) caly czas robie to samo znaczy sie chodze na roty ze spearami i robie hmm'y. Pare dni temu doszedlem do wnisoku ze trzeba cos zrobic bo nie bede do konca zycia bil rotow i troli. Wzialem luk (kupiony na 9 lvl ) zrobilem sobie 100 strzal, wzialem, tarcze kilka hmm'ek zakupilem Antidoie i poszedlem na ghostland (pierwszy raz solo. Sprawa wygladala tak. Ubilem 2 mumie i ghula i zostalem na yellow HP. Wyszedlem na powierzchnie zeby pare exurek walnac w spokoju i lyknac mf'a. Wszedlem a tu jakis noobek uciekal przed dwoma ghulami. Doszedlem do wnisoku ze moge sprobowac je zabic. Pierwszy poszedl a drugi mnie zjechal strasznie. Jak wyszedlem na powierzchnie mialem 30 HP, 10 many i zero zarcia. Wracajac uciekalem przed Spiderami i Wolfami na wszelki wypadek. Doszedlem do wniosku ze ghostland zaczeka i mozna zajac sie czyms innym. Dobielm pare k expa na rotkach, wzialem znowu 100 strzal i poszedlem do Goblin Hills (tez pierwszy raz ). Ubilem buga przy wejsciu i zaczalem isc przed siebie z coraz wieksza niepewnoscia. Czemu tu nie ma ani jednego trupa.... No i tak obszedlem, wszedlem na chyba 3 poziom. Obok mnie dwie swieczki ubita owca..... (slyszalem o tej gorce i zaczalem sie czegos domyslac) az w okienku battle pojawil sie hunter i na dziendobry przywalil za 30. Zszedlem na dol i dalej szedlem na wprost (a raczej po okkregu). W pwenym momencie stala jakas chalpka a za nia trup w ostatnim stadium rozkladu tyle ze baaaaardzo duzy i nie wygladal na miska. I znow zaczalem sie domyslac bo w zyciu go nie widzialem... az w battle pojawil sie cyc. Zaczalem strzelac i jednoczesnie wiac i krzyczec Help bo nie mialem pojecia jaki on moze byc silny i szybki. Trafil sie jakis sorc kolo 20 ktory go polozyl ale mialem dosc.

Sam juz nie wiem co teraz robic. Roty sa nudne. Na foldzie ponoc masa PK. Na Amazonki i Valkirie za duzo strzal schodzi (3 na amazonke i 7 na valkirie) a za mocne sa zebym ryzykowal speary. Niby jest masa poradnikow ale nie moge sie odwazyc na nic konkretnego.

1. Na czym moge sobie bezpiecznie (najlepiej bez wiekszej straty exp) poexpic. Najlepiej tez ze spirami, a jak z lukiem to zeby strzaly mi sie zwracaly(tzn. koszty).
2. Czy zabije cyca (jednego mysle ze tak)? Jaka taktyka i jaka bronia. Ile na raz? Gdzie sa takie respy?
3. Czy dalbym rade hunterkowi?
4. Od ktorego lev oplaca mi sie GhostLand (pierwsze poziomy)?
5. Co jescze moge spotkac w GoboHils (nie liczac DS)?

ps. Mam p-seta, dark helmet, moge kupic szalik jakby co.
ps2. Jesli sie da wolalbym trzymac sie z dala od krasnali bo wole hunty na ziemi a nie w podziemiach (szkoda kasy na torch, a jak mam luk to juz tragedia )

Z gory thx za wszystki MADRE odpowiedzi graczy ktorzy maja/mieli palka. I nie mowcie ze jest opcja szukaj bo tyle wiem ale z tych poradnikow nie wiele wynika....
Earl jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.