Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.
Pozdro.
|