Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior
Omg czlowieku...
A co mozna zrobic z osoba odpowiedzialna za ataki terrorystyczne + masakry ze 180 tys. ofiar??
Kara smierci jest dla niego odpowiednia (na kare smierci sa zkazywani ludzie z o wiele mniejszymi zbrodniami). A za to ze zabil on az tylu ludzi to powieszenie jest takze odpowiednie aby sie dluzej pomeczyl.
Taka jest moja opinia..
|
Jezuuuuu zero umiejętności czytania ze zrozumieniem!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Czy wyrok sprawiedliwy? tego ni wim, to zależy od tego jak się patrzy na Husajna i na karę śmierci. A co do pomysłu puszczenia egzekucji Live TV, to by była już dla mnie przesada... Może zrobimy z tego Show? ke? "Multikino! Piątek, 20:00 "Egzekucja Saddama" bilety po 13,37zł Popcorn gratis!" ...
Śmierć przez powieszenie? Czy zaczynamy się powoli cofać w historii? Za parę lat stosy?...
|
Egzekucje Nicolaia Caucesku (czy jakos tak) pokazywali na zywo w tv. Rozstrzelali go.
|
kiedyś palono na stosie za poglądy sprzeczne z kościołem, może to tego powrócimy, bo tak było?!
To, że cos kiedyś zrobiono, nie znaczy, że było to good... dzisu chrajst... Bez urazy, ale co drugi postu tutaj wygląda jak by pisał go zakompleksiony gówniarz rządny krwi... 
|
A czy śmierć to odpowiednia kara? Ok, będzie nieżył i co z tego? Zero wyrzutów sumienia, sero innych pierdół...