Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2006, 16:53   #27
matthas
Użytkownik forum

matthas's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: W moim pokoju

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM
Świat: Julera
Poziom: 24
Skille: 66/43
Poziom mag.: 11
matthas ma numer GG 2227417
Domyślny

Najlepiej to jest sobie wtrenic dobre skile juz na samym poczatku najlepiej uzbierac kupe kasy i zaczac trenic z kumplem a jak nie masz kumpla lecz masz za to 2 kompy w domciu to zrob se 2 chary na oddzielnych kontach i tren tak. Ja wlasnie tak trenie zrobilem se knighta 13lvl mial skile 37/35 a ja mialem 59/42 i dobrze idzie aktualnie mam 66/43 a knight 53/41 kasy na to kupe idzie narazie wykorzystalem okolo 9k zrobilem to w 3 dni zajelo to okolo 20h ja oczywiscie jeszcze przez tydzien bede trenil(spowodu operacji na wyciencie wyrostka mam wolne) doexpia moje stare chary do 20lvlu i ide na deserta questa. Expic z lukiem to tak od 40dista wczesniej nie bo za duza strata i najlepiej to idz na cyce obok thais( na poludnie nie mount sternum) tam exp dobrze idzie jezeli jestes sam albo jest orpucz ciebie max 1 osoba. Na 50 skilach to juz mozna poleciec na dwarfy soldierki dobry lot jest a strzaly sie bardzo dobrze wzracaja(tylko trzeba miec convince arror aby starczylo na jakies 2h huntu). Narazie tylko tyle mam do powiedzenia bo mialem bardzo dluugo przerwe w granie patch 7.5-7.8 zaczolem dopiero na 7.81 kiedy zobaczylem ten motyw ze swiatlem
matthas jest offline   Odpowiedz z Cytatem