Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2006, 16:59   #40
Eivrel
Użytkownik Forum

Eivrel's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2006
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Slay ma troche racji, jeśli zabijał, to czemu s*****el ma mieć zakończone życie, zamiast się jeszcze troche pomęczyć?
Cytuj:
Zgadzam się. Śmierć to za łagodna kara. Dobrze, że przynajmniej przez powieszenie - podobno to okropna śmierć. (ale jestem okrutny )
Cytuj:
Jak się uprzemy, to można mu tak męczącą i długą śmierć zapewnić, że pewnie sam, by się zabił tempą łyżeczką z bulu... tyle, że wtedy by poszedł wielki lincz za niehumanitarność...
Cytuj:
Najokropniejszą śmiercią jest śmierć przez ukrzyżowanie. A on na to jak najbardziej zasługuje. Imho, wyrok jest w połowie sprawiedliwy. W sumie, to mogliby go wywieźć gdzieś tam, żeby zdychał jak pies w straszliwych męczarniach. A kara śmierci.... no może zasłużył. Tyle że sie facet za wszystkich nie wymęczy. Powisi kilkanaście sekund i po ptokach...
Cytuj:
Kara śmierci? to za dobra kara dla pana Saddama, powinien męczyć sie w jakiejś obsranej celi do konca życia i powiesic sie sam.
Itd.
Zaraz zaraz. Ale co to da że on przeżyje największe męczarnie jakie można sobie wyobrazić? Czy to naprawi wszystkie szkody za jakie został skazany? Pewno że nie. Więc po co to. Powiecie że jeżeli on będzie cierpiał to ktoś inny już się tego nie dopuści. A gówno prawda moi drodzy. Wy nie wiecie co w głowach terrorystów się dzieje. Wkręcą sobie że walczą w imię czegoś tam i nic ich nie powstrzyma. Ba powiem więcej. To że wymyślacie takie okropne rzeczy świadczy tylko o okrutnej naturze człowieka! Myślicie że to się mu należy i że zasłużył na to a tak naprawdę podświadomie pragniecie po prostu jakiejś potwornej rzeczy. Przytoczę tutaj podpis pewnego usera. Nie pamiętam ofc go na pamięć. To było jakoś tak: ,,Smoki były bezlitosne i okrutne, ale coś ci powiem, smoki nigdy nie zabijały, nie torturowały i nie nazywały tego moralnością!" Myślę że idealnie pasuje do sytuacji.

Ps. Nie znam się na polityce nie wiem za co skazano Husseina dlatego pisałem tak ogólnie.

Edit:
A jeszcze zapomniałem skomentować pomysłu z transmisją egzekucji. Boże ludzie to już jest chore! Naprawdę tak was kręci patrzenie na ból i cierpienie? Nie wiem co poradzić może pooglądajcie sobie jakieś horrory +18 albo coś w tym stylu. Tylko się modlić żebyście nie wyrośli na bandytów.

Ostatnio edytowany przez Eivrel - 05-11-2006 o 17:08.
Eivrel jest offline   Odpowiedz z Cytatem