Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qamkosek
A teraz ja :
1.Możliwośc zakupienia konia (również dla FACC)
2.Nowe tereny dla FACC
3.Mogli by zrobic Training Sword , czyli taką broń tylko do trenowania , która ma max atk:1 . Mogł by byc rówinież Training Shield , Training Axe , Training Bow albo Training Wand(dla każdej profesji inne )
4.Więcej oufitów dla FACC
5.Jakiegoś śnieżnegoi potworka ... np. Dziadek Mróz , albo Bałwan
6.Na święta powinien padac śnieg
7.Lepsza grafika
8.Nowa profesja
Troche tego dużo , no ale cóż liczy się inwencja twórcza
|
OMG! Może jeszcze w ogóle PACC usunąć? Pewnie se teraz myślisz: "Ma PACCa to się nie dziwie, że nic nie chce dla FACC" ale nie mam PACCa ale rozumie to, że oni zawsze będą robić dużo więcej rzeczy dla PACC bo przecież muszą zarabiać, nie?
A co do tych Training rzeczy to nie rozumiem po co Training Wand? Pewnie Ci chodziło o to żeby zadawała bardzo małe obrażenia i żeby taki sorc/drut mógł trenić shielda, tylko pytanie: na co mu trenić tego shielda? przecież on leci bardzo wolno i do tego jak potworek coś ci jedzie to po prostu atakujesz uciekając od niego...
W ogóle to tylko marzenia z tymi all training rzeczami, bo CipSoft nie popiera skillowania. Ja zresztą też bym nie popierał. Ludziom gra ma sprawiać przyjemność a skillowanie jest bardzo nudne

(już pomijam fakt, że gra z małymi skillami też jest nudna

)
@topic Dla mnie to powinna się rozwijać tak jak teraz czyli: nowe potworki, nowe tereny.
A co tych co gadają, że powinni ulepszyć knighta i palka to ja was nie rozumiem

. Fakt powinni trochę zwiększyć hity knighta ale nie po to, żeby szybciej expił, ale po to, by gra nim nie była nudna

. U palka jest wszystko ok. Oczywiście zaraz wyjedziecie na mnie z tekstami: "To popatrz na Taifuna i EQ. EO ma wyższy lvl i tyle musiał skillować a i tak expi dużo wolniej od Taifuna". Przecież w Tibii nie chodzi o to, żeby mieć najwyższy lvl w klasie itp. tylko o zabawę. Ja gram 4 fun, a nie dla lvlu.