Cytuj:
Oryginalnie napisane przez marbest17
musisz sie z kims zgadac zeby ci pomogl a wtedy ... ta osoba musi wziasc z soba destroy field rune i ci ja puzniej dac, potrzebny bedzie tez shovel ale nie jestem pewny ... ta osoba ropuje cie i wylatujesz po drugiej stronie dziury w ktora wpadles ...idziesz i napotykasz fire fieldy zakrywajace dziury do rozkopania ... popros zeby te co ci pomaga wzial troche wiecej tych destroy fieldow bo nie wiem za bardzo ktore dokladnie to jest pole ... uzywasz na fire fieldach destroy fieldow i szukasz dziury zeby w nia wpasc ... gdy ci sie uda kieruj sie troche w prawo i puzniej w gore ... wczesniej najlepiej sprawdz mapke na tibian earth ... napotkasz tam 3 fire devile wiec bedziesz musial asie niezle uzbroic ... jest tam tez most na ktorym fire devil moze cie zablokowac wiec uwazaj ... popros osobe ktora ci pomaga zeby kupila dla ciebie uhy i cos do zabicia fd jesli bedzie juz taka potrzeba .... rownie dobrze ta osoba moze zabic fire devile od drugiej strony jesli wie jak do nich dojsc ... jesli juz przejdziesz przez fd mysle ze znajdziesz droge powrotna ...
zeby wyjsc z pustyni musisz sie kierowac tak jak na desert questa, tam jest teleport ktorym sie wydostaniesz ... droge znajdz na tibia.org.pl ...
szukajac kogos do pomocy zapewne bedziesz musial troche zaplacic ... ostatecznie jesli masz maly lvl to nie warto zachodu i zrob sobie nowa postac ,...
porady oparte na swoich doswiadczeniach 
|
O jaaa....Ale zachodu
Mam 14 lvl druidem. Więc nie wiem :/ Tydzień grania :/
EDIT:
Dobra...ktoś mnie wyciągnął....teraz musze trafić w dziurę bo nie mam tych run niszczacych pola