Temat: Iridia part 2
Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2006, 03:43   #424
Stami
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez matias88 Pokaż post
Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.

Pozdro.

Hello. Jak juz wszyscy zdazyli zuwazyc w powyzszym poscie niektorzy sadza ze Triforce nie ma nic lepszego do roboty tylko mowic Arc, kto jest kim. Szczerze mowiac przykro mi z powodu Twojej straty, uwazam ze zadna osoba ktora jest fer wobec innych graczy znajdujacych sie na danym serwerze nie zasluguje na smierc, mnie takze to nie raz spotkalo, takze wiem co czujesz. Coz moge wiecej dodac. Zapewniam, ze zaden z czlonkow Triforce nie przyczynil sie do twojej smierci. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Stami - 06-11-2006 o 03:55.