Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2006, 06:52   #63
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXiK
On na nic innego nie zasługuje,może na jeszcze gorszą śmierć.Cóż życia ludziom którzy zgineli z jego powodu nie przywrócimy,ale przynajmniej nie zabije nikogo więcej i rodziny zabitych będą miały małą ulgę(mała bo mała ale zawsze coś)
Słyszałeś kiedykolwiek, by rodziny zabitych mówiły, że śmierć winowajcy da im ulge?! Ile to ja już się naoglądałem w TV jak po jakimś wyroku smierci w God Bless jusa rodziny ofiar mówiły, że śmierć mordercy nic w ich życiu nie zmieni... ile to razy było głośno, że tego nie chciały?!...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quezacoatl
Dlaczego niektórzy woleliby go trzymać na dożywociu? Po co?
Mamy go jeszcze karmić czy co?
Bo prawo do życia zapisane jest w niejednej konstytucji? No może po za amerykańską, ale konstytucja UE zabrania kary śmierci...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'sH
terroryzm byl i bedzie, jestem pewien ze agresja sie go powstrzymac nie da...
"Jedziemy na wojnę, walczyć o pokój..."
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
Najlepiej wsadzic go do pomieszczenia 2x1m dawac mu do jedzenia same gowna i biczowac go... To jest sluszna kara
Jak to czytam, to chętnie ciebie wym posiesił na stryczku... zero poszanowania godności, a potem Gadający Koń się dziwi, dlaczego tyle przemocy w szkole...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior
I Sadze ze powinni to pokazac w tv (nie dla przyjemnosci, dla zwyklego przykladu, co dzieje sie z mordercami).
Yeah! Runningman! Albo Manhunt! Tak widzisz przyszłość TV?!... gratulację...

@spider-bialystok: oj, naiwny, a od kiedy to Bush walczy o "pokój na świecie"?! W iraqu jest ropa... więc warto to kontrolować, choćby za cenę wojny, bo ropa w dzisiejszych czasach to władza...
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem