Chyba jeszcze nie komentowałem w tym temacie. Więc zacznijmy:
Mamy tu przykład osoby, która trzymając coś w ręku, czy to myszka, czy ołówek, czy pisak, czy kawał kredy potrafi stworzyć coś pięknego. W galerii możemy zobaczyć prawie wszystkie techniki grafiki tradycyjnej i komputerowej. I przy tym wszystko jest świetne. Możemy tu też zauważyć co daje praca, trening i poświęcenie. Pierwsze grafiki chociaż prezentowały poziom "tylko" ponadprzeciętny ukazywały ukryty talent. Najnowsze prace są naprawdę świetne. Ciekawi mnie tylko, czemu nie chcesz dołączyć do MTA. Owszem, nowe MTA a nie jest już tak bardzo MOST jak poprzednie. Ale staramy się. Trenujemy, robimy również selekcję, tworzymy wspólne projekty. Od odrodzenia MTA do teraz poziom podniósł się. Chociaż niektórzy dalej nie chcą się zhańbić wstępem do MTA. Może MTA nie dorasta do Ciebie, ale jednak zachęcam. Przydałby się jeszcze ktoś tak dobry, aby w 100-procentach odrodzić MTA.
Ale wracając do prac. Prace ółowkiem bardzo mi się podobają. Smoki są piękne, tak jak ten wspaniały koń. Prace z "nowej serii" są przecudne. Po prostu przecudne. Jeśli w wieku 16 lat tak rysujesz i malujesz, to już w wieku 30 - stu, trenując jeszcze trudniej, i będąc jeszcze bardziej zaciętym będziesz tworzyć naprawdę wspaniałe dzieła sztuki.
Sławek