Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2006, 18:24   #26
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Ghule... jestem przeciw. Nie wyobrażam sobie takie nawet 20 lvlu okrążonego 3 ghulami, poza tym scale armor, który z nich "wypada", to jest skok o aż 2 arma w stosunku do najlepszej chain amor na dzień dzisiejszy.

Profesja na Rook'u... jestem przeciw, jak ktoś chce mieć profesję, proszę bardzo, wyrocznia na drugim piętrze czeka. Poza tym wspomniałeś o tym (jeśli dobrze zrozumiałem), że wraz z tą profesją z kolejnym lvl wzrastało by szybciej hp... tylko powiedz mi po co na Rook'u ten ogrom pkt hp.

Chatka Mikołaja... jestem przeciw. Ma już jedną, to co teraz chcesz mu letni domek wczasowy zbudowac?

Czary... zdecydowane przeciw. Już widze Rookstayer z exurą (praktycznie niezniszczalny przy większym lvlu), powinieneś się cieszyć, że możesz sobie runkę na Rook'u użyć

Chatki, depo... o nie, nigdy w życiu. Po co komu Depo jeśli po wyjściu z Rook'a i tak by musiał stracić to na co nie wystarczałoby cap? Domki - jak wyżej.

Wspomniane wyżej pvp... Już widzę dwóch wielkich "masta" na 20 lvlu stojącym przed świątynią i na dzień dobry wybijają całkiem zielonych graczy, którzy nie wiedzą nawet jak się drabinki używa, a wszystko to dla jabłka i własnej satysfakcji jaki to on jest Pan na Rook'u i pobił "high lvl'a"

I nie naskakiwać na mnie, że moje teorie są "beee" bo chodzi o Rookstayerów, bo w obecnej chwili Rookstayer w teorii nie ma racji bytu, tylko w praktyce (więc chcecie depo, zróbcie depo chara - jest Depo?)

I na koniec...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Panowie, nie zycze sobie obrazania tutaj kogokolwiek. Troszke kultury.
Dzięki Bogu, nareszcie ktoś "z góry" zaczął na to zwracać uwagę

Pozdrawiam

@edit
@down
No właśnie o 3... to jeszcze lepiej

Ostatnio edytowany przez Pavel Ches - 06-11-2006 o 20:22.
Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem