Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2006, 18:35   #27
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aolde Miko Pokaż post
gdyby od mnie zależało, to bym zmienił jedną rzecz wyrzuciłbym Rook w ..... niech będzie możliwość startu od razu na mainie

bo jak robię n-tą postać i mam przechodzić Rook po raz n-ty to mam odruch
Rook jest jedyna bariera ktora chroni main. To taki firewall tylko ze na noobow. Bo gdyby kazdy mogl startowac na mainie to dawno chodzilbym z red skullem bo po prostu niektorych noobow nie da cie trawic. A tak jest szansa ze rook "przefiltruje" idiotow i inne badziewie.

Nawet osoby ktore maja na mainie highlevelowe postacie nie powinny byc zwolnione z obowiazku Rooka, bo swiaty bylyby zalane noobcharami, pkcharami czy looterami, a tak to nie kazdemu sie chce "isc na rook i bawic sie w to g..."

Wlasnietak to widze.

@Szybciunio
A co do pvp na rooku, mylisz ze wtedy ktos by z niego wyszedl?? To by nie byl Rookgaard tylko Rookhell albo Rookblood.
Chociaz miejsce, taka arena, gdzie bylby wlaczony pvp czemu nie takie cos jak jest na TibiaME

@UP
Scalak to skok o 3 nie o 2. O 2 arma to ma brass armor i w dodatku o 2 kilo lzejszy (20oz.). Robilem testy na swoim sorcu i w scalaku i z chain legami i iron helmetem rookstayer jest praktycznie nie do zabicia no chyba ze z 8 rotow

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 06-11-2006 o 18:44.
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem