@Alleran:tutaj pisze normalnie co to kurde nie mozna sie wypowiadac ;p
@Fiszbin: to nie moj noob char tylko kumpel rl co sie osral i chyba go nie zabiles a to ze trzymasz z dof to miales hunta od wanted chyba nie ?!
wiec po co cie mialem bic skoro masz hunta ? mowilem tylko do niego : ON CIE NIE RUSZY BO Z DOF TRZYMA I MA HUNTA.....
A co do tego to kurde all zaczelo sie od posta na tibia.com bo napisalem kto popadal i ze ludzie z wanted ubili wicana i ze zaczyna sie cos dziac i beda pewnie jakies akcje to draz powiedzial chcesz akcje ok i zaraz ze moja akcja to bedzie zobaczenie You are dead.
No to wybaczcie a skoro nie gram na tym serwerze to co mi zalezy byc w gildi co ma wojny. satan skomentowal mnie fajnie ;p dziekuje za to powiedzial:
Z TWOIM LVL TO MOZESZ SE ISC POPEKOWAC NA AMAZON CAMP ;p;p;p
a jak mu powiedzialem ze walne z sd za 230 i z ue za 370 to nie wiezyl. satan moge ci screna dac ;p
Fajnie jest zalogowac sie zobaczyc pelno wiary z wanted wyjsc z domku osrac sie jak ktos goni i ma sie lagi, albo logowac sie popatrzec i nara ;]
teraz bede mial czas na nauke czy tez troche innych rzeczy ale napewno na wojnie bede i moge poswiecic chara zeby jakis 100 lvl padl albo zeby inni mogli spieprzyc ;]
Alleran: pierdoly to byly jak przez 20+ stron pisali o dziewczynach gammblera , ze ta to , ta tamto itd ;p
No co chcial bym miec fraga ;p fakt ze z drazem to watpliwe ale zawsze moze sie cos zdazyc ;p;p;p
Raul jakos pare fragow zaliczyl (nie wiem dokladnie ile) ale on druid , nie ma ue wiec wiesz , a ja z ue troche sypne wiec na open battle zawsze cos tam moze zrobie ;]
 21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.
You Are Dead
Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 06-11-2006 o 19:53.
|