Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2006, 20:08   #173
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso Pokaż post
Jedyny kto lizał dupę to Ty...
Niewiedziałeś co się dzieje w szerefach LS.
Odszedłem dlatego od nich , bo nie będę słuchał jak po nie udanej akcji Satamo bluzga Polaków. Że to naród idiotów itp. I że oni ciągle gadają po szwedzku a jak ty sie odezwiesz po Polsku to odrazu do Ciebie z ryjem wyskakują.

JA CIĘ wkręciłem do LS , gdyby nie ja nikogo byś nie znał z LS.
Poszedłeś na ta wojnę tym śmiesznym swoim sorcem i go zrokowałeś prawie tylko.

NIc nie zrobiłeś na servie, a się wymądrzasz, wiesz że jesteś nikim i niech tak zostanie. Nie musisz swoich pisać tych idiotycznych postów, które nic nie wskórają

P.S Można zauważyć zmiankę w szeregach KH:
*Astralis stworzył Wmo Muppz
*Zavil , Aeris i Ulbaard stworzyli Widows Aftermath

A co ty zrobiles na servie? NIC ( ja w sumie tez odegralem jakas swoja mala role ) a co do tego wyzywania satamo to on juz taki jest , latwo sie denerwuje a pozniej przeprasza tak sie stalo tak samo " stfu revico" xD ale pozniej zawsze przeprasza a to ze jak sie odezwies po polsku a oni na ciebie z ryjem to chyba tylko tobie tak robili
z tego co pamietam zawsze jak spamowali po szwedzku my im spamowalismy ku*wa itp ... i wtedy sie zaczynala zabawa (offtop najlepiej po polsku gada Pillow ( kiwi) on wymiata pamietam jak sobie gadu gadu sciagnol albo jak kazalismy szwedom powiedziec : Brzęczyszczykiewicz hahaha wtedy był ubaw ! xd
Rev'ico jest offline