Zobacz pojedynczy post
stary 06-11-2006, 21:32   #190
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Blacko? Samotny? A to wy jeszcze mu nie sprowadziliście jakiejś fajnej dziewczyny do towarzystwa? Ja tam osobiście obojętnie czy jestem w MTA, czy nie i tak go męczę co jakiś czas jak mnie jakaś cholera napadnie . Nie rozumiem tylko czemu MTA się tak sypło i jak pewne osoby mogły do tego dopuścić, ale po części nie dziwię się innym, które zrobiły tak jak zrobiły. Ja narazie mam wrażenie, że troszkę jeszcze powinnam poczekać na określenie "Most", bo do tego jeszcze fiu fiu... długa droga!

Narazie jestem happy, bo dziś zrobiłam obrazek na WOK (pewnie nie widziałeś, bo pisałeś tego posta, kiedy ja dzielnie skanowałam ), a jutro kupię sobie taki fajny, nieco grubaśny grafit w kilku twardościach i będę się bawić taką ładną lampą, którą postawiła ostatnio P. Lucynka obok ładnie zwisającej "szmatki", jak to powiedział limenu...

Cytuj:
limenu (2-11-2006 23:04)
maaartwaaa

limenu (2-11-2006 23:05)
bym pospalal wszystkie szmaty i kubki
I jak tu go nie lubić? XD

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^

Ostatnio edytowany przez Eileen - 06-11-2006 o 21:35. Powód: ORT! Literówka! ZABIĆ, spalić, zniszczyć!
Eileen jest offline   Odpowiedz z Cytatem