Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2004, 02:49   #103
Zyraf
Użytkownik Forum

Zyraf's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Lidzbark

Zyraf ma numer GG 8374789
Domyślny

Wreszcie jakis sensowny post na tym forum !!
Nosferat jednak myśli ale reszta nie rządzi ...
Dobry pomysł z tymi nowymi krainami, sam sie zastanawiam nad kupnem pacc ale to dałoby chyba więcej satysfakcji na nowym serwie z wymogami rpg bez noobów (im by sie nie chcialo tego wypełniać)
No i z forum robi sie chaotyczne pier******e noobów
Może tu nikt nie da wam bana bo to nie jest strona serwera ani admini by nic niezrozumieli ale wejdzcie na ten link
http://stargate.uz.zgora.pl/~realm/f...opic.php?t=442
i zobczcie jak masowo bany lecą na Diablo II (tylko przykład)
więc pomyślcie choć troche!! Ten topic nie został założony przez Wszechstronnego (FuLL ReSpEcT To YoU) żeby na nim bluzgać, wyzywać i kogos oskarżać.
A najbardziej to mnie wkurzyły komentarze o ortografii tylko BIG n00by mogły coś takiego napisać.Tu chodzi o treść textu co on zawiera a nie o to ile błedów robie lub kto jest lepszy z języka polskiego tu chodzi o nas Polaków. Wszechstronny dokonał samokrytyki naszego kraju. Wszystko co powiedział jest prawdą. I nie grałem z nim a jednak mam do niego szacunek i wierze że on nie jest taki jak inni mam nadzieje że kiedyś się spotkamy w tibii Wszechstronny. Jeśli myslicie że nie jesteście n00bami tylko dlatego że gracie w Tibie rok 2-3 lata to sie mylicie, ja jestem newbie i "wiem że nic nie wiem"
ale patrząc na innych POLAKÓW ta gra coraz mniej mi sie podoba sytuacje ratują tylko ci inni Polacy właściwie to 2 i wielu brazylijczyków którzy mi pomagali.
Teraz mam pytanie do wszystkich możecie na nie odpowiedziec w sercu a nawet na forum i tu nikt nie bedzie tego komentował (no chyba że n00by) zapytajcie się sami siebie gdybyście się znaleźli w sytuacji że gość cię zaatakował ma białą czache i woła "sorry man", "miss click" co byście zrobili.
Ja w ten sposób zyskałem ostatnio przyjaciela ponieważ odpowiedziałem mu: i don't pk you dont afraid.
Ale większość myślałaby pewnie inaczej : "on ma napewno kase!" "pewnie dobre itemki" " no i miesko " "zaatakował mnie to czemu nie miałbym go pk!"
itd ...
Zyraf jest offline   Odpowiedz z Cytatem