Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2006, 00:37   #22
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

czy mi sie wydaje czy Elder druid broni knighta przed sponiewieraniem go przez innych uzytkownikow forum?? knight expi troszeczke wolniej, ale bardziej komfortowo, zakladajac ze knight i druid beda polowac na smoki to knight wejdzie o godiznie 9 i moze polowac do obiadu bez przerwy a druid bedzie po mf latal lub innych o to prosil. ile razy na gc widziialem "can some1 bring me mf's?" i ani razu nie widzialem zeby ktos prosil o przyniesienie uhow na spaw albo sword/axe ringow. Podczas dlugich huntow (po 4+ godizn) czesto zdarza sie ze trzeba po kanapke zejsc, isc do wc, odebrac telefon, wyprowadzic smieci, wyrzucic psa itp. knight ma duzo bardziej komfortowa sytuacje niz druid (niekoniecznie expia na dragach), knight poluje najczesciej solo i nie musi sie prosic jak dziad chleba o poblokowanie hydr czy czegokolwiek, na eterni gdzie wszystko pratkyczeni sie sprzedaje u dzina ciezko o blokera na hero, hydry, bk itp, ja mam wiekszy zysk w of niz w ww miejscach, a do tego robie 50k expa w godzine. Moim osobistym zdaniem najbardziej uposledzona profesja jest paladyn a nie knight, paladyn to takie zmieszanie wszystkich profesji, hp maga, mana knighta, cap maga, sila magi knighta, sila ataku maga(z meele)
Fagaro jest offline   Odpowiedz z Cytatem