07-11-2006, 18:35
|
|
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Furora
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa
ahhahaha ile razy każdy mu jeszcze powie,napisze to samo?
|
Spójrz.
Nr 1
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec
Helmet of the Ancients można uzupełnić Small Ruby. Pełny HoTA ma 11 arma, niepełny tylko 8. Small Ruby uzupełnia HoTA na 30 minut, potem kamyczek znika.
|
Nr 2
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
Z tego co mi podpowiada Tibijski Zmysł jest kamyczek, który mu daje 11 arma na stałe. Ale to tylko wymysł/zmysł.
|
Nr 3
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wizu
Po 1 nie kupuj charów na allegro... nie ładnie 
Po 2 Jakbyś sam taki lvl wyhodował, to byś wiedział, a jakbyś nie wiedział, to by ci kumple powiedzieli....
Po 3 z moich informacji wynika, że potrzeba Samll Ruby
Po 4 po 30 min helmet wraca do swoich normalnych właściwości.
Po 5 Idziesz chyba tam gdzie go stworzyłeś, i kładziesz red gema i jego, i wtedy powinno być. nie wiem na 100%, bo nie robiłem tego nigdy
|
Nr 4
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legion ferri
HOTA - Aby mieć full Hota używamy na niego Small Ruby i mamy na 30 minut Full Hote, jest także mit o Soul Ruby który daje nam full na zawsze. Close topic
|
Nr 5
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Omfg... Hota ma 8 arm po wlozeniu small ruby ma 11 arm na 30 min , legenda glosi ze po wlozeniu soul stone hota m na zawsze 11 arm niestety , kolega wylootowal z bossa necro soul stone i nic nie dalo sie zrobic tylko dzieki temu kamienowi mozna bylo zdobyc addon . Wiec na dzien dzisiejszy NIE DA SIE ZROBIC TAK ZEBY HOTA MIAL 11 ARM 4EVER
|
Dopiero pięć takich samych niemalże postów. Czyli jeszcze z 5-10 wpadnie 
|
|
|