Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2006, 18:35   #15
eloelo520
Zbanowany

Data dołączenia: 07 11 2006

Imię: Revemen
Profesja: Knight
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa Pokaż post
ahhahaha ile razy każdy mu jeszcze powie,napisze to samo?
Spójrz.

Nr 1
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kajulec Pokaż post
Helmet of the Ancients można uzupełnić Small Ruby. Pełny HoTA ma 11 arma, niepełny tylko 8. Small Ruby uzupełnia HoTA na 30 minut, potem kamyczek znika.
Nr 2
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora Pokaż post
Z tego co mi podpowiada Tibijski Zmysł jest kamyczek, który mu daje 11 arma na stałe. Ale to tylko wymysł/zmysł.
Nr 3
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wizu Pokaż post
Po 1 nie kupuj charów na allegro... nie ładnie
Po 2 Jakbyś sam taki lvl wyhodował, to byś wiedział, a jakbyś nie wiedział, to by ci kumple powiedzieli....
Po 3 z moich informacji wynika, że potrzeba Samll Ruby
Po 4 po 30 min helmet wraca do swoich normalnych właściwości.
Po 5 Idziesz chyba tam gdzie go stworzyłeś, i kładziesz red gema i jego, i wtedy powinno być. nie wiem na 100%, bo nie robiłem tego nigdy
Nr 4
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Legion ferri Pokaż post
HOTA - Aby mieć full Hota używamy na niego Small Ruby i mamy na 30 minut Full Hote, jest także mit o Soul Ruby który daje nam full na zawsze. Close topic
Nr 5
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul Pokaż post
Omfg... Hota ma 8 arm po wlozeniu small ruby ma 11 arm na 30 min , legenda glosi ze po wlozeniu soul stone hota m na zawsze 11 arm niestety , kolega wylootowal z bossa necro soul stone i nic nie dalo sie zrobic tylko dzieki temu kamienowi mozna bylo zdobyc addon . Wiec na dzien dzisiejszy NIE DA SIE ZROBIC TAK ZEBY HOTA MIAL 11 ARM 4EVER
Dopiero pięć takich samych niemalże postów. Czyli jeszcze z 5-10 wpadnie
eloelo520 jest offline   Odpowiedz z Cytatem