Praca na początku wydaje się imponująca, chodzi mi o to zdjęcie smoka, to zapowiedź czegoś niesamowitego. Film sam w sobie nie jest zły ale mogłbyś popracować nad zdjęciami, bo przy Inwazji wydać tylko pare potworków, na "olbrzymiej wonie" tylko kilka osób, poszukaj czegoś niezwykłego, bo ss'ki które wstawiłeś dosyć często powtarzają się na forum (przynajmniej 3) i nie oddają tych emocji których można doświadczyć w grze. Mógłbyś jeszcze popracowac nad pisownia angielska, nie to żebyś źle pisał, ale przysało by się dodać końcówki w liczbie mnogiej (np. "Good Luck Warrior
s") bo zwracasz się do wiekszej grupy graczy bądź przyszłych potencjalnych graczy.
Edit:
Ten tekst w środku filmu.. przelatuje trochę za szybko i motyw Star Wars jest trochę oklepany i mało widowiskowy. Ale to jest moje zdanie i nie musisz/musicie się z nim zgadzać
Odwołując się do jednej pracy dodam jeszcze że mógłbyś dodać tekst "Piękne kobiety" i "Waleczni mężczyźni" kiedy pokazujesz zdjecia outfit'ów ( ) mówiąc to ta palladynka ma całkiem niezłe nogi ^^ i za to masz punkt ode mnie
A wracając do komentowania to narazie moim faworytem jest: Noris i jego praca -
http://balu.boo.pl/tibia.html
Tylko to przebijające się światło powinno być bardziej widoczne, może niech na sekunde rozbłyśnie "oślepiając" widza.