Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2006, 19:38   #98
Maxu50
Użytkownik Forum

Maxu50's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 250
Skille: 99/96
Poziom mag.: 9
Send a message via Skype™ to Maxu50
Problem

Raczej sie nie wysilili robiąc "The Ruthless Seven"...Powinni chociaz zmienic kolor Apocalypse , dodac jej jakis miecz albo zbroje...a nie ona wygląda jak zwykły demon...to wszystko to jedna wielka komercha z tymi mitami tibii itp. żeby zachęcić graczy do kupienia PACC ! O jest super Morgaroth... Tak jak już wcześniej powiedzial każdy może iść i narobic SS (oczywiscie nie doslownie kazdy)...ale to jest tylko moje zdanie , bo niektórzy mogą uwarzac , że te wszystkie bossy to super ekstra dodatek do gry , a wg mnie tak nie jest...Poszli na łatwizne z tym zachęcaniem do Pacca tak jak już mówiłem mogliby chociaz grafikę zmienić a nie tylko imię...
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla

20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach

23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl

01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili
Maxu50 jest offline