Zobacz pojedynczy post
stary 07-11-2006, 20:20   #198
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faflik Pokaż post
Praca na początku wydaje się imponująca, chodzi mi o to zdjęcie smoka, to zapowiedź czegoś niesamowitego. Film sam w sobie nie jest zły ale mogłbyś popracować nad zdjęciami, bo przy Inwazji wydać tylko pare potworków, na "olbrzymiej wonie" tylko kilka osób, poszukaj czegoś niezwykłego, bo ss'ki które wstawiłeś dosyć często powtarzają się na forum (przynajmniej 3) i nie oddają tych emocji których można doświadczyć w grze. Mógłbyś jeszcze popracowac nad pisownia angielska, nie to żebyś źle pisał, ale przysało by się dodać końcówki w liczbie mnogiej (np. "Good Luck Warriors") bo zwracasz się do wiekszej grupy graczy bądź przyszłych potencjalnych graczy.

Edit:
Ten tekst w środku filmu.. przelatuje trochę za szybko i motyw Star Wars jest trochę oklepany i mało widowiskowy. Ale to jest moje zdanie i nie musisz/musicie się z nim zgadzać

Odwołując się do jednej pracy dodam jeszcze że mógłbyś dodać tekst "Piękne kobiety" i "Waleczni mężczyźni" kiedy pokazujesz zdjecia outfit'ów ( ) mówiąc to ta palladynka ma całkiem niezłe nogi ^^ i za to masz punkt ode mnie

A wracając do komentowania to narazie moim faworytem jest: Noris i jego praca - http://balu.boo.pl/tibia.html
Tylko to przebijające się światło powinno być bardziej widoczne, może niech na sekunde rozbłyśnie "oślepiając" widza.
Nooo więc. Nie szukałem zdjęć w necie bo nie miałem do nich praw autorskich. A te zdjęcia są z www.tibia.com i wydaje mi się, że można nimi reklamować ich własną grę . Good Luck Warrior - to jest dobrze. Te słowa kieruję do jednej osoby, do tej która ogląda aktualnie tę reklamę. Bo moim zdaniem dziwnie jest kiedy jedna osoba ogląda reklamę i wylatuje tekst "Powodzenia Wojownicy" . Teksty przelatują za szybko? W sumie chciałem pokazać sporo, a brakło mi czasu antenowego (chciałem się wyrobić w 1:30). A co do motywu Star Wars - w sumie zgadzam się. Ale brakowało mi już efektów, a nie chciałem się powtarzać. Bo pojawianie się a po chwili znikanie tekstu jest poprostu nudne, wolę te bardziej widowiskowe . A tekst "Piękne Kobiety" i "Waleczni Mężczyźni" jest moim zdaniem śmieszny .

A co do tej pracy ( http://balu.boo.pl/tibia.html ):
Po pierwsze - coś nie chce mi się wierzyć, żeby te obrazki robił samemu w tak krótkim czasie (ale może jednak...). Po drugie jest moim zdaniem jest za nudne, no ale to moje zdanie. Jeśli te obrazki są jego to szacunek - jeśli nie to 10 minut roboty w dowolnym programie do robienia Flashów .

A co do tej pracy ( http://www.youtube.com/watch?v=jGITSvpISvo )
Nadal jest moim zdaniem za nudna. I gdybym nie wiedział co to jest powiedziałbym, że to nie reklama Tibia.pl tylko przewodnik po owej stronie .

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up

Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 07-11-2006 o 20:22.
Radek 666 jest offline