Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2006, 01:11   #2327
Xando
Użytkownik forum

Xando's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2006
Lokacja: Elbląg

Stan: Na emeryturze
Imię: Xando
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 83
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
prosta sprawa, bylo nas z 15 na vent, no na pewno powyzej 10, bylo pwoiedziane idziemy na fibule i tam czekamy na hwl i sie lejemy, no i poszlismy.. ja ratten i kardear i tom~ reszta nas olala, i to wlasnie polacy, wiec musielismy sie chowac/dac loga zeby samemu nie pasc jak hwl sie zjawilo w liczbie ok 15+ nic nie moglismy zrobic we 3 + konda, a konda nie chcial sic na fibule to oczywiste, bo to trap, mielsimy sie tam bic, ale jak sie okazalo ze reszta nie zamierza nawet opuscic lodki, to wybiegl na open space, tez bym tak zrobil na jego miejscu. akurat w tym wypadku jemu nie da sie nic zarzucic, raczej tym ktorzy zdecydowali ze nie ida.
Ja bym chcial tylko wiedziec kto byl na tym vent~ , acha i jeszcze jedno zeby gildia traktowala wszystkich jednakowo , ja dzis sie pytam o ip do ventrilo a Zemus na to "nie moge" , ja bylem przez ten caly czas online jak to sie wszystko rozgrywalo a o niczym nie wiedzialem...wy bez przerwy na ventrilo siedzicie a na gc nic sie nie dzieje..informujcie cala gildie a nie tylko tych na vent..
Xando jest offline