Zobacz pojedynczy post
stary 08-11-2006, 07:51   #5
filobossek2
Użytkownik Forum

filobossek2's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Wrocław - WKS :D

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Askara
Poziom: 137
Skille: 32
Poziom mag.: 66
Domyślny

Dzięki serdeczne za komenty nawet te negatywne I please for more ...

Aha i prośba jakie screeny lepsze to może poprawie przed zakończeniem konkursu

A co do programu to tradycyjnie - Windows Movie Maker Nie jest zbyt rozubowany, ale jak narazie wystarczyło

Widze, że większości sie podoba - to co mam do powiedzenia :
1. Tytuł muzyki bo widzę, że wam w ucho wpadła xD - Chronicles Of narnia- Main Theme
2. Odnośnie Shokei-a jak już ktoś komentuje to prosze o podawanie argumentów swojej oceny
3. Co do expienia nałogiem - Hmm może dodam poprostu screena z jakiej strony na temat info o czasie gra każdego gracza , ale watpię, że stary zmienię - natomiast Thx za rady all...
4. Jest to, chciałbym przypomnieć mój pierwszy Wmv
5. Hmm mam jeszcze na PC listę z dead mojego byłego Main chara, a wierzcie mi jest ona długa i jak zabijają mnie Pk... Może wstawić którąś z nich ?? Na propozycje czekam do jutro
6. wedlug mnie to ty powalony jakis jestes... - i z czego to wnioskujesz ?? Bo mi filmy nie wychodzą ?? Zrób leszy i się pochwal to porozmawiamy...
7.to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu - 2 ban na miesiąc był nie słuszny więc, dlaczego nie na miejscu skoro straciłem można powiedzieć 30 zł = 30 dni pacc: pieniądze wyrzucone w błoto, a na Msg do Cipsoftu odpowiadał bot.
8.Te twoje super efekty sa juz tak objechane ze szkoda gadac. co 2 wmf jest tak samo zrobiony - po pierwsze Wmv ! Po drugie coś mi się wydaje, że ty jednak nie masz tych 18 lat, które sobie tak starannie dobrałeś. Po trzecie tych efektów nie jest zbyt dużo, natomiast filmów od cholery więc nie ma możliwości żeby się w filmach nie powtarzały...

Niektóre dziewczyny są dowodem na to, że Bóg wciąż kocha mężczyzn i chce by byli szczęśliwi :*

Ostatnio edytowany przez filobossek2 - 10-11-2006 o 13:58.
filobossek2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem