Dzięki serdeczne za komenty nawet te negatywne

I please for more ...
Aha i prośba jakie screeny lepsze to może poprawie przed zakończeniem konkursu
A co do programu to tradycyjnie - Windows Movie Maker

Nie jest zbyt rozubowany, ale jak narazie wystarczyło
Widze, że większości sie podoba - to co mam do powiedzenia :
1. Tytuł muzyki bo widzę, że wam w ucho wpadła xD - Chronicles Of narnia- Main Theme
2. Odnośnie Shokei-a jak już ktoś komentuje to prosze o podawanie argumentów swojej oceny

3. Co do expienia nałogiem - Hmm może dodam poprostu screena z jakiej strony na temat info o czasie gra każdego gracza , ale watpię, że stary zmienię - natomiast Thx za rady all...
4. Jest to, chciałbym przypomnieć mój pierwszy Wmv
5. Hmm mam jeszcze na PC listę z dead mojego byłego Main chara, a wierzcie mi jest ona długa

i jak zabijają mnie Pk... Może wstawić którąś z nich ?? Na propozycje czekam do jutro

6.
wedlug mnie to ty powalony jakis jestes... - i z czego to wnioskujesz ?? Bo mi filmy nie wychodzą ?? Zrób leszy i się pochwal to porozmawiamy...
7.
to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu - 2 ban na miesiąc był nie słuszny więc, dlaczego nie na miejscu skoro straciłem można powiedzieć 30 zł = 30 dni pacc: pieniądze wyrzucone w błoto, a na Msg do Cipsoftu odpowiadał bot.
8.Te twoje super efekty sa juz tak objechane ze szkoda gadac. co 2 wmf jest tak samo zrobiony - po pierwsze
Wmv ! Po drugie coś mi się wydaje, że ty jednak nie masz tych 18 lat, które sobie tak starannie dobrałeś

. Po trzecie tych efektów nie jest zbyt dużo, natomiast filmów od cholery więc nie ma możliwości żeby się w filmach nie powtarzały...